Ilmoittautuminen

Jos et vielä ole kirjautunut opopäivien asiakastilillesi, niin teethän sen ennen päivien alkua. Sinun tulee näyttää ilmoittautumisvahvistukset joko puhelimestasi tai tulosteena saapuessasi työpajaan, vierailukohteisiin, kaupungin vastaanotolle torstaina ja iltajuhlaan perjantaina.

· Mene osoitteeseen https://liikuttajat.fi/login

· Kirjoita annettuun kenttään se sähköpostiosoite, jota olet käyttänyt ilmoittautuessasi työpajoihin ja muihin toimintoihin ja klikkaa ”Lähetä kirjautumislinkki”. Huom! Jos olet tehnyt varaukset eri sähköpostiosoitteilla (esim. ostanut illalliskortin työsähköpostilla ja ilmoittautunut työpajoihin henkilökohtaisella sähköpostilla, niin sinun on tehtävä tämä molemmilla nähdäksesi kaikki varauksesi)

· Mene sähköpostiisi, jonka osoitteen syötit kenttään, avaa viesti Asiakastilille kirjautuminen

· Klikkaa ”Siirry asiakastilille”. Huomioithan, että linkki on voimassa vain 10 minuuttia.

· Ylävalikosta Tilaukset-kohdasta löydät kuitin ilmoittautumisestasi ja illalliskortista. Varaukset-kohdasta näet kaupungin vastaanoton sekä aktiviteetit, joihin olet ilmoittautunut. Voit näyttää tätä näkymää saapuessasi toimintoihin. Mikäli haluat tulostaa ilmoittautumisvahvistukset ja kuitit, klikkaa ”lataa kuitit” ja tulosta ne mukaasi.

Osallistumisen ja illalliskortin peruminen ilman kuluja on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen (11.12.2022) asti. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa määräajan jälkeen sairastumisen vuoksi, ennakkoon maksetut osallistumis- ja illalliskorttimaksut palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti tämän linkin kautta 12.2.2023 mennessä: https://link.webropol.com/s/opopaivat2023peruutus

Kanta-Hämeen opinto-ohjaajat ry. pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin. 

—————————————————————————————————————————————–