Näytteilleasettajille infoa

————————————————————————————————————————————————

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt!

Muistattehan seurata sähköpostianne, tarkastattehan myös roskapostinne. Olemme lähettäneet kaikille näytteilleasettajille sähköpostia osoitteesta opopaivatnaytteilleasettajat(at)gmail.com 15. tai 16.1. Jos et ole saanut viestiä, otathan pikaisesti yhteyttä!

Opotiikkaa opopäiville 2023 on tulossa n. 770 osallistujaa ja n. 80 näytteilleasettajaa. Perjantaina 3.2. opopäivillä on ohjelmassa perinteiset näytteilleasettajien osastot HAMKin korkeakoulukeskuksessa Visamäessä (Vankanlähde 9, Hämeenlinna).

Messuosastojen sijainnit löytyvät oheisesta kartasta:

https://www.thinglink.com/card/1666897230113538049

Alla olevassa listassa näytteilleasettajat:

Voit vielä ostaa näkyvyyttä opopäivillä seuraavilla tavoilla:

Facebook-päivitys:

Kanta-Hämeen opinto-ohjaajilla on Facebook-ryhmä ”Opopäivät 2023 Hämeenlinnassa”, jossa on noin 570 jäsentä. Halukkaille myymme näkyvyyttä Facebook-päivitysten muodossa 150€/päivitys.

Päivitystekstit tulee laittaa sähköpostiosoitteeseen opopaivatnaytteilleasettajat@gmail.com. Tekstin kannattaa olla napakka ja helposti luettava, mukaan voi laittaa kuvan (suositeltu kuvan leveys 1200, vähintään 600 pikseliä) tai linkin.

Hanke-esittely:

Jos haluatte opintojen ohjaukseen, koulutukseen, työllistymiseen tai oppimiseen liittyvän hankkeenne tiedot  sivuillemme, täytä hanketietolomake ja maksa 150 € hanke-esittelymaksu. Hanke-esittelyn tekstin pituus voi olla maksimissaan 2500 merkkiä, mukaan lukien välilyönnit. Liitä kirjoittamanne hanke-esittelyteksti Word-tiedostona hanketietolomakkeelle.

Hanke-esittelyt ovat näillä sivuilla puolen vuoden ajan 2023 opopäivien jälkeen. Siirrämme lomakkeella ilmoitettuja maksettuja hanke-esittelyjä sivuillemme noin kerran viikossa. Hankkeen ilmoittaja löytää maksulinkin lomakkeelta. Valitettavasti laskutusta ei voida tehdä suoraan.

Sponsorointi:

Osallistu sponsorina tapahtuman onnistumisen takaamiseksi, esim. kahvitarjoilu, kuohuviinitarjoilu, välipala, kuljetukset … Maininta “Tämän tarjosi …” Jos haluat sponsoriksi, ole yhteydessä opopaivatnaytteilleasettajat@gmail.com

Messuosastot:

Toivomme näytteilleasettajien käyttävän heille varattuja varastotiloja narikan sijaan. Tiedot tiloista saatte ilmoittautumisen yhteydessä.

Messuosasto sisältää: wlan, pöydän ja tuolin. Sähkö pyydettäessä. Jos olet varannut osastollesi sähkön, ota mukaan jatkojohto(ja). Näyttelytilojen seiniin tai laseihin kiinteistöjen ohjeiden mukaisesti ei saa kiinnittää mitään. Ständeillä ei saa myydä kahvilatuotteita.

Näytteilleasettajat saavat näytteilleasettajien ohjeet päivien vastaanottotiskiltä, HAMK, C-rakennus, Vankanlähde 9, Hämeenlinna:

torstaina 2.2.2023 klo 18.30-20.30 (sisäänkäynti N-rakennuksen ovista)

perjantaina 3.2.2023 klo 7.30 – 9.00

Tavaroiden kuljetus ja osastojen rakentaminen tehdään HAMKin tiloissa torstaina 2.2. klo 18.30 – 20.30 tai pe 3.2. klo 7.30-9.00. Innoparkin aulassa sijaitseva messuosasto on rakennettava perjantaina klo 8.00-9.00.

Osasto tulee purkaa ja HAMK tiloissa sijaitsevista tiloista tulee poistua perjantaina 3.2. viimeistään klo 18.30. Innoparkin aulassa sijaitseva osasto tulee olla purettuna ja tiloista pitää poistua perjantaina 3.2 viimeistään klo 16.15.

Näyttelytiloja koskevissa asioissa ole yhteydessä opopaivatnaytteilleasettajat@gmail.com

Näytteilleasettajat voivat ostaa lounaan omakustanteisesti paikan päältä perjantaina 3.2. seuraavista ravintoloista:
–   Lounasravintola Kyökki, klo 10.30 – 13.30 (kartassa nro 1) Ilmoittakaa erikoisruokavalionne suoraan Kyökkiin viimeistään edellisenä päivänä ellei listalta löydy sopivaa syötävää
Intialainen ravintola Om  (kartassa nro 3)

– K-market Visamäessä on tarjolla mm. salaattibaari ja pullakahvit

Sodexon ravintola Visis, lounas klo 10.30-13.30 ja tarjolla myös aamupala klo 7.00-10.00. Pyydämme, etteivät näytteilleasettajat käy Visiksessä syömässä silloin kun siellä on ruuhkaa. Opopäivien osallistujat käyvät syömässä Visiksessä aikavälillä 11.30-13.00.

Seuraamme viranomaisten koronaohjeita ja voimme joutua tekemään muutoksia toteutukseen. Näistä ilmoitamme erikseen tapahtuman nettisivuilla ja ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Jos tilaisuus peruuntuu, maksamme takaisin vain näyttelypaikan hinnan ja meille maksetut maksut. Emme vastaa mahdollisista muista kuluista.

Ilmainen peruutus on päättynyt 11.12.2022.

Kanta-Hämeen opinto-ohjaajat ry. pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Tervetuloa Opotiikkaan Hämeenlinnaan!

Kanta-Hämeen opinto-ohjaajat ry